Ново голямо име при дамите съобщи, че ще пропусне Australian Open 2022!

от в 12:23 на 22.12.2021
Диана Андреева

С наближаването на началото на сезон 2022 и австралийското лято постепенно все повече състезатели от ATP и WTA Тура се оттеглят от участието си в Australian Open по една или друга причина. Каролина Плишкова и Серина Уилямс няма да участват в първия за годината турнир от Големия шлем, тъй като не се намират в оптимална физическа форма.

Натъжаваща новина съобщи и друга представителка на елита на женския тенис - Каролина Мухова, която обаче не разкри точната причина, стояща зад решението й. Самата Мухова се обърна към своите почитатели в социалните мрежи и ги увери, че при първа възможност ще застане отново под светлината на прожекторите, а ето и точните й думи в Twitter:

„С тъга съобщавам, че моят сезон 2022 няма да започне в Австралия. Правя всичко възможно, за да се завърна на корта възможно най-скоро“ - завърши тя. През 2021 Мухова бе една от големите сензации на турнира, като именно тя отстрани в хода на кампанията си световната номер едно Ашли Барти, преди да отстъпи в полуфиналната фаза на Дженифър Брейди, оставяйки на крачка от чясто в заключителния етап.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ново голямо име при дамите съобщи, че ще пропусне Australian Open 2022! Диана Андреева
Теми:  
australian open | australian open новини | аустре | Аустрелиън Оупън | каролина мухова

Коментари





Следвайте ни в Facebook