Ново предизвикателство: Колко играчи могат да разпознаят силуета на Григор Димитров (видео)

от в 14:50 на 01.06.2023
Мирела Николова

Откритото първенство на Франция е вече в разгара си, като през днешния ден Григор Димитров ще изиграе своя втори двубой в турнира, изправяйки се срещу световния №46 Емил Руусувуори. Малко преди началото на срещата му от Tennis TV решиха да публикуват любопитно предизвикателство, в което няколко състезатели трябва да се опитат да отгатнат чий силует виждат на снимката пред себе си. Сред участниците бе и самият Григор, а останалите състезатели бяха Андрей Рубльов, Каспър Рууд, Томи Пол и Иржи Лехечка.

Всъщност предизвикателството стартира именно със силуета на най-добрия ни тенисист, който бе разпознат от четирима, включително и от самия него. Андрей Рубльов сподели, че е успял да разпознае родния ни представител заради краката, докато Иржи Лехечка се ориентира по неговата лента за глава. 

Този, който не се справи със задачата, бе Томи Пол, който още в първата секунда заяви, че това е Роджър Федерер, след което пък предположи, че верният отговор е Денис Шаповалов, но обърнат огледално заради елегантния еднорък бекхенд.

Именно американският тенисист остана на последно място в крайното класиране с едва 5 познати от 7, докато Димитров и Рубльов успяха да се справят с всяка една от загадките. В крайна сметка обаче за победител бе посочен руснакът, тъй като е дал верните си отговори за само 70 секунди, докато хасковлията е успял да се справи за минута и 42 секунди.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ново предизвикателство: Колко играчи могат да разпознаят силуета на Григор Димитров (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | Tennis TV | андрей рубльов | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook