Обединени от обща кауза: Григор взе участие на търг в подкрепа на българските деца

от в 22:27 на 08.11.2022
Калоян Соколов

Григор Димитров несъмнено е най-разпознаваемият активен български спортист в световен мащаб и постиженията му на корта трудно биха могли да бъдат подобрени в близко бъдеще от друг наш сънародник. Известността обаче носи и своите отговорности, а именно да даваш добър пример на следващото поколение и да отстояваш дадени каузи. Точно това направи първата ни ракета през вчерашния ден, включвайки се дистанционно в традиционния търг на "Фондация за нашите деца". Въпросната организация се грижи за развитието и щастливия живот на малчуганите, тъй като според тяхната статистика всяко трето родено дето у нас е в риск и от фондацията гордо заявяват, че са променили 18 хиляди човешки съдби в 30-годишната си дейност.

Вчера пък се състоя т.нар "Вечер на добродетелите", в която се проведе и вече споменатия търг, където редица известни личности се разделиха със свои ценни вещи, за да се опитат да помогнат на децата в неравностойно положение, като Григор също беше част от благородната инициативата, дарявайки една от своите ракети. В крайна сметка вечерта мина повече от успешно, защото беше събрана сумата от 230 хиляди лева, а ето какво споделиха и домакините на събитието:

"Един от най-вълнуващите моменти по време на Вечер на добродетелите винаги е благотворителният ни търг, воден от Игор Марковски. И тази година, благодарение на редица компании, посолства и частни дарители, каталогът за наддаването включваше изключителни предмети и преживявания, сред които:
🎾 Тенис ракета от Григор Димитров
🥘 Вечеря с 10-степенно меню в ресторант 10 - Dieci Boutique Restaurant и вечеря с 5-степенно меню в ресторант Ahora
🖼️ Картини от художниците Михаела Георгиева, Ертан Алев, Радина Калайджиева (Petricor Art), Петя Георгиева, Александрина Караджова и Мила Янева-Табакова;
🧣 Шал от чиста коприна на MANTILITY с авторска картина на Н. Пр. г-н Ставрос Августидис;
🏰 Обиколка на съкровищницата на Национална галерия
⛵ Едноседмичен круиз в Егейско море от Greece Adventure;
🍷 Вечеря, винена дегустация и лимитирана селекция вино от Zornitza Family Estate Relais & Châteaux;
✈️ 2 двупосочни самолетни билета до всяка дестинация по света от Turkish Airlines;
… и още!
Благодарим на всички, които взеха участие в търга, благодарение на който успяхме да достигнем най-голямата набрана сума в историята на Вечер на добродетелите - 230 000 лв.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Фондация "За Нашите Деца" (@forourchildrenfoundation)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Обединени от обща кауза: Григор взе участие на търг в подкрепа на българските деца Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook