Очаквай неочакваното или как Джокович ненадейно сбъдна мечтата на свой фен

от в 15:49 на 20.07.2021
Мирела Николова

Дни след като обяви, че ще участва на Олимпийските игри в Токио, Новак Джокович се отби за кратко в Черна гора, където проведе няколко тренировки със своя фитнес треньор и също така посети Свети Стефан и Котор, като бе забелязан в компанията на бившите баскетболисти Владе Дивац и Марко Жарич. 

Изглежда, че преди да отпътува за японската столица, сърбинът е решил да освежи прическата си и най-вероятно е нямал никаква представа, че фризьорът, при когото си е записал час, е един от най-големите му фенове, който следи неговите изяви още от началото на забележителната му кариера. Ето и какво разказа развълнуваният Иван Вукчевич под кадрите, които публикува в Инстаграм след посещението на световния №1:

"Следя Новак Джокович от самото му начало в тениса. Спокойно мога да заявя, че съм сред най-големите фенове на този спорт. Гледайки мачовете му, винаги коментирах косата на Новак и нуждата му от скорошно подстригване. Веднъж Мая ми подметна: "Представи си, ако някога получиш възможността да фризираш косата на Ноле!", а аз отвърнах: „О, няма начин това да се случи!“, въпреки че тайно го исках с цялото си сърце и мечтаех за този момент дълги години.

Когато получих обаждане от приятелите си, че трябва да запазя час за Новак, не можах да повярвам. Обадих се на Мая и ѝ казах: "Днес получих обаждането, което чаках цял живот. Познайте кого бих искал да срещна най-много на второ място след семейството! Анулирах всички останали планове за този ден! Когато се появи, той се извини, че е закъснял малко, при което му отговорих: "Чаках 20 години за този момент!".

Днес натрупах спомени, които ще останат в съзнанието ми за цял живот. Подстригах косата на Новак, преди да замине за Олимпийските игри в Токио. Снимахме се, разговаряхме за спорт... и за пореден път се убедих, че най-великите хора са най-обикновени! Новак, благодаря ти!", завърши Вукчевич.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ivan Vukcevic (@ivan.vukcevic84)

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Очаквай неочакваното или как Джокович ненадейно сбъдна мечтата на свой фен Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook