Официално Григор Димитров е с отрицателен резултат за Covid-19!

от в 21:53 на 13.07.2020
Анисия Стоева


След като даде положителна проба за Covid-19 на турнира в Задар, тестът на първата ни ракета - Григор Димитров, излезе отрицателен! Информацията бе публикувана от самия Димитров, като той качи снимка в инстаграм с текст: "Имам добра новина. Докторите в Монако потвърдиха, че съм успял успешно да се излекувам от COVID-19 и съм дал отрицателен тест. Благодаря Ви за подкрепата през изминалите няколко седмици по време на карантината. Гледам да се възстановя бързо и да се завърна към тренировките, за да мога да съм готов за американското турне."

Нашето момче се зарази с вируса по време на балканското турне - Adria Tour, организирано от световния №1 - Новак Джокович. Впоследствие още топ тенисисти дадоха положителни проби, като сред тях бяха Новак Джокович, Борна Чорич, Виктор Троицки и Марин Чилич.

григор

Всички те бяха тествани отрицателно след самоизолацията, под която бяха подложени. От екипът на нашето момче - Крис Гро и Алгис Христов също бяха дали положителни проби, като впоследствие Алгис Христов даде отрицателна проба, а според последна информация Крис Гро също се чувства добре.

григор

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Официално Григор Димитров е с отрицателен резултат за Covid-19! Анисия Стоева

Коментари





Следвайте ни в Facebook