Огромна трагедия: Племенникът на сестри Уилямс се самоуби на 21 години

от в 22:59 на 16.02.2022
Калоян Соколов

Сабрина Уилямс е е дъщеря на Ричард Уилямс и полусестра на Серина и Винъс. Връзката между Сабрина и тенисистките обаче не е особено топла, защото Ричард изоставя първородната си дъщеря, когато тя е съвсем малка с мотивите, че отива да ѝ купи колело, но тя никога повече не вижда татко си и не е подпомагана от него финансово през годините, в които той се е отдал на другите си деца и тяхната тенис кариера.

Сега обаче това няма никакво значение, защото загубата е обща и много голяма, тъй като първородната Уилямс е загубила своя син през днешния ден, след като младежът се е самоубил. 21-годишният Алфонс е страда от рядко заболяване на име "Болест на Пейрони", което води до сериозна деформация на пениса и може да причини сериозна болезненост на засегнатото място, а оперативното лечение не е никак препоръчително.

Опечалената майка признава, че нейното дете вече е направило опит да отнеме живота си преди две години и половина, като споделя следното:

"Когато синът ми се опита да се самоубие първия път, то аз просто молех Бог за малко повече време с него и го получих. Знаех, че Алфонс е само временно тук, защото душата му страдаше и Господ ще дойде да го прибере в един момент. Вътрешно бях приела какво предстои да се случи, тъй като детето ми се бореше със сериозна депресия, откакто разбра за болестта си и сеансите с психолог не му помагаха особено.

Тъжно е, защото точно щеше да завърши компютърно инженерство и го очакваше един хубав живот, но той нямаше силите за него. Психическото здраве е сериозен проблем, на който трябва да се обръща подобаващо внимание. Вярвам, че Алфонс все още щеше да бъде тук, ако беше получил нужната специализирана помощ" - завърши Сабрина.

Източник: Sportskeeda

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Огромна трагедия: Племенникът на сестри Уилямс се самоуби на 21 години Калоян Соколов
Теми:  
wta | винъс уилямс | любопитно | серина уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook