Орлин Станойчев: Григор не е прав, участие в София ще му помогне за целия сезон

от в 13:27 на 11.12.2018
Георги Христов

Причината Григор Димитров да отказва да играе на турнира в София през февруари не се крие в програмата му. В това е убеден бившата първа ракета на България Орлин Станойчев. Човекът, който преди Димитров бе единственият българин, пробивал в Топ 100 при мъжете, коментира изказванията на Григор от последните дни.

“Съмнявам се календарът на Димитров да е единствената причина той да не играе в София. Според мен той не казва истинския повод. Какъвто и да е той, Григор не е прав. Турнирът в София не може да му навреди. Напротив, той може да изкара само позитиви от него. Надпреварата е в идеалното време след Откритото първенство на Австралия, в което да се подготви за предстоящия сезон в зала. Чудесен подгряващ турнир преди този в Ротердам”, заяви Станойчев пред “Меридиан Мач”.

“Не съществува по-голямо удоволствие от това да играеш пред собствена публика. Никъде по света Григор не е обичан така, както в България. Едно участие пред родна публика ще го зареди емоционално, което би му помогнало през целия сезон. За мен отказът му не е оправдан”, каза още Орлин Станойчев.

Оцени тази статия:
Орлин Станойчев: Григор не е прав, участие в София ще му помогне за целия сезон Георги Христов
Теми:  
григор димитров | купа дейвис | орлин станойчев | тенис | тенис бг | тенис новини

КоментариОще по темата


Следвайте ни в Facebook