Осака през сълзи: Тенисът не ми носи удоволствие; не знам кога ще се върна на корта

от в 08:10 на 04.09.2021
Калоян Соколов

Наоми Осака стартира година по невероятен начин, триумфирайки с титлата на Аустрелиън Оупън, ала впоследствие японката имаше сериозни противоречия с медиите, които не се приеха добре от обществото и това се отрази сериозно на менталното здраве на японката, която направи дълга пауза преди сезона на твърди кортове. Това обаче не повлия особено позитивно върху играта на бившата номер едно, която допусна ранно поржени на Олимпиадата, а сега трябваше да напусне Октритото първенство на САЩ още в трети кръг, след като бе надиграната от тийнейджърката Лейла Фернандес и така оваканти титлата си в Ню Йорк.

Самата азиатка пък изглеждаше съкрушена в последвалата си пресконференция и направи някои сериозни разкрития за моментното си състояние и своите бъдещи планове:

"Напоследък не се чувствам щастлива, когато печеля, а по-скоро изпитвам някакво облекчение. При загубите обаче ми става много тъжно и не смятам това за нормално. Наистине нямам желание да плача, но в момента се опитвам да разбера какво искам да правя. Честно казано нямам представа кога ще бъде следващия мой тенис мач и вероятно отново ще си взема пауза от спорта за известно време" - завърши четирикратната шампионка от Шлема през сълзи.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Осака през сълзи: Тенисът не ми носи удоволствие; не знам кога ще се върна на корта Калоян Соколов
Теми:  
us open | wta | интервюта | любопитно | наоми осака

Коментари





Следвайте ни в Facebook