Осака с неуместна шега към опонентката си по време на награждаването в Мелбърн

от в 11:16 на 21.02.2021
Диана Андреева

Наоми Осака стана шампионка на Australian Open 2021 през вчерашния ден, а по време на церемонията след успеха, японката се пошегува със своята опонентка:

„Бих искал да поздравя... Как ти харесва повече да те наричат - Джени или Дженифър? [Брейди отговаря: „ Джени “] И искам да поздравя Дженифър!", смеейки се каза Осака.

"През 2020 се срещнахме на 1/2-финалите на US Open и споделих очакванията си, че ще създадеш доста проблеми на опонентите си в бъдеще - и бях права. Мачът беше труден."

Малко по-късно Наоми се извини на своята опонентка в Twitter: "Мислех, че съм казала Джени. Всички се смееха толкова силно, но изобщо не разбрах какво се случва. Наистина съжалявам".

 

Наоми спечели четвърта титла от Шлема в кариерата си и по този начин стана 16-ата тенисистка в историята, която постига подобен успех. Японката има успеваемост 50% в турнирите от Големия шлем, печелейки четири от общо осемте си участия.

До момента Наоми няма нито един загубен финал на тези турнири, а благодарение на убедителното си представяне през изминалите две седмици, от понеделник Осака ще се издигне с една позиция в WTA ранглиста и ще стане втора ракета в света.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Осака с неуместна шега към опонентката си по време на награждаването в Мелбърн Диана Андреева
Теми:  
наоми осака

Коментари





Следвайте ни в Facebook