От шампион за шампиона: Джокович поздрави Чорич за триумфа му в Синсинати

от в 12:49 на 23.08.2022
Мирела Николова

Борна Чорич бе преследван от контузии през последните сезони и се наложи да бъде извън игра в продължение на повече от една година. Той дори напусна топ 250 на световната ранглиста и мнозина бяха скептични, че хърватинът някога отново ще успее да се завърне сред елита на световния тенис. През изминалата седмица обаче той опроверга всички подобни твърдения и завоюва трофея на Мастърс надпреварата в Синсинати, побеждавайки по пътя си към титлата Рафаел Надал и Стефанос Циципас, за да се превърне в най-нискоранкирания тенисист (№152), печелил турнира в Охайо.

25-годишният тенисист получи множество поздравления в социалните мрежи, като сред тях бе и това, отправено от самия Новак Джокович. Сърбинът, който все още се надява да бъде допуснат да влезе на територията на САЩ и да вземе участие на US Open, използва профила си в Instagram, за да поздрави своя приятел за триумфа, като написа следното:

"Поздравления, много добре, приятелю! Напълно заслужена титла! Всичката усилена работа и търпение се отплатиха! Продължавай в същия дух, пожелавам ти успех!".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
От шампион за шампиона: Джокович поздрави Чорич за триумфа му в Синсинати Мирела Николова
Теми:  
atp | борна чорич | любопитно | новак джокович | синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook