Отдаден до последно: Григор обядва на корта, за да бъде неотлъчно до съотборниците си (видео)

от в 12:05 на 01.01.2023
Мирела Николова

Изминалият игрален ден на United Cup ни донесе безброй позитивни емоции, след като отборът на България надделя над тима на Белгия и така записа първата си отборна победа в надпреварата след краен резултат 3:2. След победите на сингъл на Григор Димитров и Димитър Кузманов крайният изход на сблъсъка бе решен в двубоя на смесени двойки, където Изабелла Шиникова и Александър Лазаров успяха да наложат волята си над Давид Гофен и Елизе Мертенс, постигайки страхотен обрат след спасен мачбол. 

В хода на целия турнир до този момент Григор Димитров, който е в ролята и на играещ капитан за страната ни, демонстрира изключителна отдаденост на сънародниците си и по време на двубоите им непрекъснато можем да го видим в близост до тях, окуражавайки ги и давайки им наставления. Самият той наскоро сподели в интервю за сайта на АТР всъщност колко е ангажиращо да бъдеш играещ капитан, тъй като се налага да правиш няколко неща едновременно. 

Отдадеността на първата ни ракети, изглежда, не познава граници, след като по-рано през днешния ден най-добрият ни тенисист бе засечен от камерите да обядва на корта, за да не пропусне нито секунда от техните срещи и да им оказва подкрепа през цялото време, а краткото видео от въпросната ситуация можете да изгледате тук:

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от United Cup (@unitedcuptennis)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Отдаден до последно: Григор обядва на корта, за да бъде неотлъчно до съотборниците си (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | united cup | бгтенис | григор димитров | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook