Отличен жребий за Андреев и Кузманов на старта в Анталия

от в 14:40 на 07.01.2021
Калоян Соколов

Адриан Андреев и Димитър Кузманов заслужиха мястото си в основната схема на надпреварата в Анталия, след като записаха по два успеха в пресявките, а жребият им за основната схема на турнира е повече от приемлив.

По-младият от двамата българи попадна в долната половина и ще се изправи на старта срещу участващия с "уайлдкард" Марсел Илхан, като представителят на домакините се намира под номер 571 в световната ранглиста и се намира далеч от най-добрите си времена, когато бе член на топ 100. При евентуален успех  Ади може да срещне четвъртия поставен Алекс Де Минор, който несъмнено е един от най-сериозните фаворити за титлата.

Димитър Кузманов е в другата част на схемата и го очаква сблъсък с Ласло Джере. Сърбинът несъмнено е първокласен играч на клей, като може да се похвали с успех над Доминик Тийм и спечелването на турнира в Рио, ала на твърди кортове изпитва сериозни затруднения и се намира в много негативна серия от резултати. Трета поредна победа в последните дни пък може да донесе на Мико двубой с топ поставения Матео Беретини.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Отличен жребий за Андреев и Кузманов на старта в Анталия Калоян Соколов
Теми:  
atp | адриан андреев | анталия | димитър кузманов | жребий

Коментари





Следвайте ни в Facebook