Отново под прожекторите: Григор и Серина се разходиха заедно в Лондон (снимка)

от в 13:25 на 14.07.2022
Мирела Николова

Григор Димитров и Серина Уилямс никога не са криели приятелските взаимоотношения помежду си, като не пропускат възможност да се пошегуват един с друг в социалните мрежи или да прекарат свободно време заедно. Приятелството помежду им датира от повече от 10 години, когато двамата тренират по едно и също време в академията на френския специалист Патрик Муратоглу и оттам насетне развиват близки отношения, които траят и до днес.

Тазгодишното издание на Откритото първенство на Великобритания не протече по очаквания начин за нито един от двамата състезатели, тъй като всеки от тях напусна надпреварата още в първи кръг. Докато легендарната американка допусна драматично трисетово поражение от Хармони Тан, то краят на турнира за нашето момче бе още по-болезнен, тъй като българинът бе принуден да се откаже поради контузия в бедрото.

Изглежда обаче, че ранният край на участието на двамата им е отворил известно свободно време, което им е позволило да се разходят заедно из Лондон. В тяхната компания е била също така и по-голямата полусестра на Уилямс - Иша Прайс, която публикува серия от снимки в Instagram от прекараното време в британската столица, като на един от кадрите се вижда как Григор и Серина си правят обща снимка.

"Концерти, вечерни партита, селфита с приятели, музеи, време за чай и време с любимите ми хора - скъпи Лондон, беше страхотно!", добави под снимките Иша.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Отново под прожекторите: Григор и Серина се разходиха заедно в Лондон (снимка) Мирела Николова
Теми:  
atp | wta | григор димитров | любопитно | серина уилямс | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook