Пабло-Кареньо Буста: Джокович е непобедим, фаворит е за медала в Токио

от в 19:11 на 20.07.2021
Диана Андреева

Дни преди началота на Олимпиадата в Токио Пабло-Кареньо Буста показа на света, че се намира в отлична форма след като спечели първа ATP 500 титла в кариерата си. Испанецът с нетърпение очаква началото на събитието, но преди да отлети за Япония, сподели в интервю как очаква да се развие турнирът. Ето какво точно разказа той:

"Джокович е изявеният фаворит. В момента той изглежда непобедим. Играе на много високо ниво и ако трябва да определя кой е най-вероятно да спечели олимпийската титла, то това определено е той. В същото време обаче това означава, че Новак ще е играчът, който ще е поставен под най-голямо напрежение. Аз обаче ще съм концентриран единствено върху себе си и няма да обръщам внимание на това, което правят другите. За мен е важно единствено собственото ми представяне.

Времената са тежки и организаторите правят каквото могат. Както вече е известно, няма да има зрители по трибуните, а на спортистите няма да им бъде позволено да наблюдават на живо състезания от други дисциплини. Не знам каква ще бъде атмосферата в Токио, когато пристигна. Въпреки това обаче съм много развълнуван, тъй като все пка говорим за Олимпийски игри.

Рафа е човек на 35 години, който вече има две олимпийски титли – една на сингъл и една на двойки. Участвал е на безброй турнири и е спечелил всичко възможно. Преди това той пропусна и Уимбълдън, така че решението му да не играе в Токио не е случайно. Той със сигурност е премислил нещата и е установил какво е най-добро за кариерата му.", завърши Буста.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пабло-Кареньо Буста: Джокович е непобедим, фаворит е за медала в Токио Диана Андреева
Теми:  
олимпийски игри | пабло кареньо буста

Коментари





Следвайте ни в Facebook