Павлюченкова за бивша шампионка от Шлема: Веднъж исках да я ударя с ракетата си

от в 02:37 на 23.11.2021
Калоян Соколов

Анастасия Павлюченкова е една от любимките на феновете в тенис общността, тъй като винаги е усмихната и е показвала завидно спортсменство. Рускинята обаче признава, че всъщност не притежава чак толкова благ характер и сподели доста любопитна случка от отминал двубой срещу Слоун Стивънс, в който тя е била на път да стигне до физическа саморазправа с бившата шампионка от Откритото първенство на САЩ:

Спечелих първия сет след тайбрек, а във втората част губех с 5:2 и повиках физиотерапевта, защото изпитвах проблеми в областта на рамото. Впоследствие спечелих следващите два гейма и тя отиде при съдията на стола, като ме обвини в симулация и заяви, че няма как да съм се възстановила толкова бързо. Въпросният ѝ монолог продължи в рамките на 10 минути, а на мен просто ми кипна отвътре и не можех да приема думите ѝ, като исках веднага да дойде при мен.

Опитах се да продължа игра, но нямах сили да довърша дори един гейм и загубих с 6:4. Тогава отидох при нея и се развиках, докато арбитърът се опитваше да прекъсне случаващото се между нас. Бях достигнала своя лимит и просто исках да я ударя с ракетата си. Много хора не са виждали тази моя страна, само че аз мога да бъда много агресивна.

Това ми е помогнало да спечеля значителен брой мачове, тъй като на корта буквално мога да убия съперничката си и изобщо да не ми пука. В тези моменти изпитвам омраза към другата състезателка и съм готова да направя всичко за победата, защото съм възпитана от дете по този начин. В момента със Слоун обаче имаме добра връзка, макар че нямах представа как да се държа около нея, имайки предвид случилото се в онзи мач.

Има видео, в което се чува как тя ме нарича ши*ана кучка по време на срещата. В третия сет дори планирах да изпълня смач право в стомаха ѝ. Тази идея не сработи добре, ала изпитвах истинска омраза към нея заради обидата, която ми беше нанесла. Отношенията ни все пак се оправиха, когато двете бяхме избрани заедно в "Съвета на играчите" и започнахме да се разбираме чудесно - завърши финалистката от Ролан Гарос.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Павлюченкова за бивша шампионка от Шлема: Веднъж исках да я ударя с ракетата си Калоян Соколов
Теми:  
wta | анастасия павлюченкова | интервюта | любопитно | слоун стивънс

Коментари





Следвайте ни в Facebook