Павлюченкова: Мугуруса не поздравява никого; липсва ѝ елемантарно възпитание

от в 22:32 на 28.12.2021
Калоян Соколов

Анастасия Павлюченкова е най-предно ранкираната рускиня в световния тенис към момента и изпрати един отличен сезон, в който намери място на първия си финал в Големия шлем и освен това достигна до триумф за "Фед къп" заедно с отбора на Русия. Самата състезателка обаче сякаш не оправда напълно очакванията към себе си, тъй като тя беше лидерка при девойките още на 14-годишна възраст и никой не се съмняваше, че ще се превърне в следващата голяма шампионка. 

Павлюченкова обаче до момента не е влизала никога в топ 10, а това до голяма степен се дължи на нейния особен характер, както споделя самата тя. Също така 11-тата в ранглистата на WTA разкри коя тенисистка в Тура има най-неприятно отношение спрямо останалите си колежки, а ето пълното ѝ изказване по темата: 

"Самата аз притежавам нееприятен нрав. От малка обичам да се подигравам на хората, но не бих се определила за ку*ка. Това до голяма степен се дължи на моя брат, който ме напътстваше много в ранните ми години и неизменно сме били честни един към друг. Винаги съм ненавиждала клюките, като никога не съм ги разпространявала, защото покрай него се движех единствено в момчешки компании и добих някои позитивни мъжки белези на поведение. 

Мога да кажа, че Мугуруса не поздравява абсолютно никого. Не бих си позволила да я определя за ку*ка , но не разбирам защо е толкова трудно просто да каже едно "здравей", а не да се извръща през рамо. Безумно е, тъй като се познаваме много добре и сме тренирали неведнъж заедно в Барселона, само че това дори няма значение в случая и става въпрос за липса на елемантарно възпитание" - завършва подгласничката на тазгодишния Ролан Гарос.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Павлюченкова: Мугуруса не поздравява никого; липсва ѝ елемантарно възпитание Калоян Соколов
Теми:  
wta | анастасия павлюченкова | Гарбинье Мугуруса | интервюта

Коментари





Следвайте ни в Facebook