Пер към съдията в Рим: Ще платя паричната глоба, не ме интересува какво казваш

от в 17:47 на 10.05.2021
Диана Андреева

Беноа Пер безспорно е един от най-разочароващите тенисист в Тура през сезон 2021. Французинът вече има зад гърба си серия от поражения, а липсата му на желание за игра е един от многото фактори, които са причина за неуспешния сезон на Пер. По-рано през деня Беноа допусна нова двусетова загуба и напусна турнира в Рим още в самото му начало.
Неведнъж световният номер 35 се замесваше в сериозни спорове и скандали по време на мачовете си, а напрежение не липсваше и днес.

По време на едно от разиграванията Пер бе сигурен, че съдията на стола не е отсъдил правилно отиграването на местния представител Стефано Травалия. За да бъде сигурен, французинът взе решение да заснеме отпечатъка с телефона си, но не беше сигурен дали това е позволено по време на тенис мач. Пер се консултира по въпроса с Мохамед Лайни, който обаче не знаеше какво да отговори и затова наказа Беноа с общо предупреждение. Това не спря Пер, който уверено заяви, че ще плати паричната глоба и няма да се съобрази, а цялата ситуация можете да видите тук:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пер към съдията в Рим: Ще платя паричната глоба, не ме интересува какво казваш Диана Андреева
Теми:  
беноа пер

Коментари





Следвайте ни в Facebook