Пер разкри причината за лошите си резултати с официално изявление

от в 10:08 на 12.03.2021
Диана Андреева

Последните няколко месеца със сигурност са трудни за френския тенисист Беноа Пер, който записва загуба след загуба. По-рано през седмицата тою отстъпи на 17-годишния Холгер Руне, но след края на мача сподели в своя Instagram акаунт, че резултатите в момента не го интересуват, защото ситуацията в мъжкия тенис е "тъжна". Ето какво точно написи Пер:

"ATP Турът стана една тъжна, скучна и нелепа организация. Знам, че ще кажете, че не осъзнавам какъв късмет имам бла-бла-бла, но да се състезаваш пред празни трибуни, без никаква атмосфера - не искам да играя подобен тенис.

На всеки един турнир трябва да отседна в хотела, имайки право единствено и само да тренирам на корта. Забраната да посещавам други места, която се наказва с предупреждение за отстраняване от тура и глоба, убива изцяло удоволствието ми да пътувам.

Единственото, което ми е позволено е да играя тенис - нищо друга, а по този начин ще се превърна в един скучен човек. Целта ми в момента е само да бъда усмихнат на корта, да се радвам, да ритам топката. Дали печеля или губя наистина не ме интересува."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пер разкри причината за лошите си резултати с официално изявление Диана Андреева
Теми:  
беноа пер

Коментари





Следвайте ни в Facebook