Перфектен: 3 от 3 за Джокович в Торино и сериозна заявка към останалите в турнира

от в 23:18 на 19.11.2021
Калоян Соколов

Новак Джокович вече си беше гарантирал място на полуфиналната фаза в Торино, но по никакъв начин не подцени последния си мач от групата срещу Камерън Нори и го надви с разгромното 6:2 6:1, за да затвърди първото си място в своя поток и така утре ще премери сили с Александър Зверев, като това е шанс за световния номер едно да вземе реванш от германеца за поражението, което олимпийският шампион му нанесе във финалния двубой на същата надпревара през 2018-а година.

Сърбинът потегли уверено от самото начало, пробивайки още в първия гейм и впоследствие с лекота затвърди преднината си. Нори успя да се окопити от първоначалния шок, което му позволи да вземе следващото си подаване, но оттам насетне нямаше никакъв отговор за играта на 20-кратния шампион от Шлема и скоро откриващият сет беше само история.

Втората част се разви до голяма степен аналогично, а балканецът играеше много отпуснато и твореше невероятни изпълнения от всяка една точка на корта. Британецът пък изглеждаше тотално обезверен от случващото се в срещата и сякаш желанието му за съпротива се пречупи изцяло, докато Джокович просто не можеше да сбърка удар и заслужено се поздрави безпроблемно с крайната победа.

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Перфектен: 3 от 3 за Джокович в Торино и сериозна заявка към останалите в турнира Калоян Соколов
Теми:  
atp | камерън нори | новак джокович | Обзори | финали торино

Коментари





Следвайте ни в Facebook