Пиронкова: Резултатите, които демонстрирах, ме правят наистина щастлива

от в 15:33 на 05.09.2020
Павел Димитров

Цветана Пиронкова даде интервю за The National Post и изрази радостта си от победата над Гарбине Мугуруса. Цвети говори и затова как се чувства на корта след дългата пауза.

“Човек винаги изпитва съмнения след завръщане в Тура след близо 3-годишно отсъствие. Резултатите, които демонстрирах, ме правят наистина щастлива, защото са показателни за успешността на подготовката ми. В този момент за мен най-трудната част е физическо състояние. Не съм имала възможността да играя друг турнир преди този. Необходимостта да участвам в няколко последователни срещи, е сериозно предизвикателство за мен”.

„Не знам как да го обясня. Просто е страхотно да играя без този допълнителен психически натиск, който си самоналагах. Преди ситуацията бе на живот и смърт, станеше ли въпрос за победа. В момента не е точно така, нямам какво да губя, просто изпитвам удовлетворение от самото си присъствие на корта “.

Цвети ще се опита да достигне последните 16 в Ню Йорк за втори път в кариерата си, като днес ще се изправи срещу световната №24 Дона Векич.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пиронкова: Резултатите, които демонстрирах, ме правят наистина щастлива Павел Димитров
Теми:  
цветана пиронкова

Коментари





Следвайте ни в Facebook