Пиронкова, Томова и Костова отново в действие в четвъртък (програма)

от в 00:08 на 24.06.2021
Мирела Николова

Цели четири наши представителки стартираха в пресявките на Уимбълдън, като всяка една от тях прескочи първия квалификационен кръг. През вчерашния ден Изабелла Шиникова не успя да запише втори пореден успех и напусна надпреварата, но днес предстои другите ни три сънароднички да излязат на корта в битка за място в третата и последна фаза на пресявките. 

Най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова ще се изправи срещу Наикта Бейнс, която се намира на 246-а позиция в световната ранглиста. Това ще бъде първа среща между двете състезателки и тъй като е поставена първа в програмата на корт 5, ще стартира в 13:00 часа българско време.

В спор за място в третия квалификационен кръг втората ни ракета при дамите Виктория Томова предстои да срещне световната №238 Даниеле Лао, с която до този момент нямат изигран официален мач помежду си. Двубоят отново е първи поставен на корт 16 и ще започне в 13:00 часа българско време.

Елица Костова е третата наша представителка, която ще видим на корта днес. Тя излиза срещу 19-годишната Синю Уанг, която се намира под номер 144 в световната класация. И този мач е първи в програмата на корт 7 и е с начало 13:00 часа българско време.

Пълната програма за Ден 4 (четвъртък) в Лондон:

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пиронкова, Томова и Костова отново в действие в четвъртък (програма) Мирела Николова
Теми:  
wta | бгтенис | виктория томова | елица костова | програма | уимбълдън | цветана пиронкова

Коментари





Следвайте ни в Facebook