По стъпките на Голямата четворка: Синер се сдоби със свое собствено лого

от в 15:51 на 09.04.2021
Мирела Николова

19-годишният Яник Синер изуми тенис света с феноменалната си игра на Мастърса в Маями, извела го до първи финал на подобна сцена в кариерата му. Още по-забележителен е фактът, че той стана едва четвъртият тийнейджър след Андре Агаси, Рафаел Надал и Новак Джокович, който достига до мача за титлата във Флорида. 

Възползвайки се от фурора, който сътвори през изминалите две седмици, италианецът оповести чрез клип в социалните си мрежи, че вече притежава свое собствено лого, което може да видите в края на следното видео:

 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jannik Sinner (@janniksin)

Както става ясно от съобщението му към феновете в Инстаграм, понастоящем Синер работи по проект, който до голяма степен е свързан с пандемията от коронавирус. Темата е ‘What’s Kept You Moving’, а началото му ще бъде поставено скоро.

"През последните няколко месеца работя по проект, който е много личен и значим за мен. Миналата година не беше лесна за никого, особено за т.нар. Generation-Z (родените между 1990 и 2010 г.), които страдаха много от гледна точка на психичното здраве. Този проект е нещо, което има за цел да създаде усещане за общност в трудния момент, в който се намираме в момента. Разговарях с хора от всички сфери на живота, с които имахме наистина интересни дискусии. Очаквайте нови неща съвсем скоро и силно се надявам, че ще ви харесат! Дори и най-малката подкрепа означава наистина много!", написа Яник под видеото.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
По стъпките на Голямата четворка: Синер се сдоби със свое собствено лого Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook