Почивката на ATP състезателите: Голф, волейбол, ски и релакс (снимки)

от в 09:04 на 10.12.2021
Диана Андреева

След края на всеки натоварен тенис сезон, състезателите се отдават на заслужена почивка, преди началото на новата година в кариерата им. В компанията на своите близки и приятели играчите посещават най-често екзотични топли места като острови. Изглежда, че в момента представителите на ATP си прекарват повече от добре, а това можем да разберем и от техните снимки в социалните мрежи, които бяха събрани в една обща публикация в Instagram акаунта на мъжката тенис асоциация: 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ATP Tour (@atptour)

ATP Cup е турнирът през 2022-а, който ще започне още на първи януари и ще сложи началото на новия сезон при мъжете. За съжаление България няма да бъде сред тазгодишните участници в надпреварата, но ще имаме възможност да наблюдаваме в действие Новак Джокович, Даниил Медведев, както и редица други състезатели. Днес бе обявено и първото събитие, в което ще видим Григор Димитров в действие, а именно Melbourne Summer 250 надпреварата. 

Григор Димитров посети остров Некер, където гостува на британския бизнесмен Ричард Брансън. След края на заслужената си почивка българинът се отправи към френските Алпи, за да може да започне началото на предсезонната си подготовка. Там, той се посготвя усилено, докато се и забавлява в снежната приказка, която го заобикаля.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Почивката на ATP състезателите: Голф, волейбол, ски и релакс (снимки) Диана Андреева
Теми:  
atp | александър зверев | григор димитров | матео беретини | тейлър фриц | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook