Поредна радостна вест: Елина Свитолина и Гаел Монфис са вече родители!

от в 14:55 на 15.10.2022
Мирела Николова

Само седмица след като Рафаел Надал стана баща за първи път, днес още двама топ тенисисти в лицето на Елина Свитолина и Гаел Монфис посрещнаха на бял свят първата си рожба. Това бе съобщено от бившата №3, която публикува в социалните мрежи снимка с ръчичката на бебето, което е момиче и носи името Скай Монфис. 

"Каква нощ само! Дами и господа, приветствайте сърдечно Скай Монфис! Няма думи, с които да благодаря достатъчно на съпруга ми, който преживя този незабравим момент заедно с мен", написа щастливата майка, която не е излизала на корта от месец март насам.

"Имах най-невероятната нощ в живота си, която завърши с най-красивия подарък около 06:00 часа сутринта. Елина беше силна и смела. Не мога да благодаря достатъчно на жена си и на Бог за този специален момент. Добре дошла на света, моя малка принцесо Скай", добави от своя страна Ла Монф.

Украинката и французинът са една от най-известните и обичани двойки в света на тениса, след като двамата обявиха началото на отношенията си през 2018-а година и макар през 2021-ва да се разделиха за кратко, то скоро след това отново се събраха и през юли същата година се ожениха. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Поредна радостна вест: Елина Свитолина и Гаел Монфис са вече родители! Мирела Николова
Теми:  
atp | wta | гаел монфис | елина свитолина | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook