Потвърдено: Ник Кирьос се завръща в Тура за сезона на трева!

от в 17:08 на 28.04.2021
Калоян Соколов

Много от феновете на тениса започнаха да се питат дали изобщо ще видят Ник Кирьос обратно в игра през сезона, след като австралиецът невендъж заяви, че не се чувства комфортно да пътува и да се състезава по време на световната пандемия. Екстравагантният играч обаче все пак е решил да се завърне в Тура, като вече потвърди учстието си на надпреварата в Майорка, която дебютира в календара на ATP през този сезон.

Любопитна подробност е, че турнирен директор на събитието е Тони Надал, който в миналото не се е изказвал особено ласкаво за характера на Ник, а самият тенисист неведнъж е показвал неприязънта си към семейство Надал, макар че е признавал колко много уважава тенис качествата на Рафа.

Световният номер 56 дори записа видео, което организаторите качиха в социалните медии, на което разкрива за вълнението си за предстоящата му първа поява в испанския град и също така признава, че именно тревата е неговата любима настилка и се надява заедно с феновете да създадат някои хубави спомени в Майорка.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Потвърдено: Ник Кирьос се завръща в Тура за сезона на трева! Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | майорка | Ник Кирьос | тони надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook