Предлагат ли букмейкърите тенис бонуси?

от в 20:06 на 10.07.2021
Tennis.bg

С наближаването на по-интересните тенис турнири и събирането на някои от най-големите звезди, можем да открием, че имаме достатъчно възможности да станем свидетели на някои специални обрати, а с наличието на толкова млади звезди, спокойно ще видим и началото на новите легенди. Анализаторите наблюдават все по-сериозен интерес към правенето на спортни прогнози за тази дисциплина, особено сега, когато класацията може да се промени бързо и да постави нови лидери на чело на цялото състезание. Ето защо и все повече почитатели търсят възможно най-добрите оферти.

Букмейкърите често предлагат промоционални условия за тенис, а всички Bet365 Bonuses могат да бъдат намерени тук, като в това отношение трябва да признаем, че иновативният и оригинален поглед към играта не може да ни изненада по никакъв начин. Брандът може да се похвали като един от професионалистите, когато става въпрос за тенис. Ето и някои от предложенията, които можем да открием в тази секция. На първо място нека се фокусираме върху факта, че всеки спортен фен може да получи бонус за успешна прогноза. Брандът поставя тази опция за всички големи турнири, както и за сингъл и двойки.

Условието е всеки клиент да направи множествен залог с 2 или повече селекции, като на база неговото представяне ще получи между 5 и 70% бонус. Същият се добавя автоматично в профила ни при успех. Логично е, че колкото повече срещи добавим, толкова по-висок става и процентът, но това винаги крие и някои интересни рискове. Една много по-специална възможност кара анализаторите да поставят този букмейкър сред фаворитите за тенис и всичко това е възможно с наличието на бонус "Гаранция при отказ". Какво представлява той? Често се случва да видим, че някои атлети не излизат на корта, защото са претърпели контузия или директно се отказват от срещата.

Миналата година никой не може да ни излъже, че Серина беше контузена - по-скоро не беше във формата, с която да се изправи срещу Пиронкова и предпочете да намали стреса си малко по-сериозно. Ще забележим, че тук присъства едно много иновативно решение, което може да спести много неприятни емоции за клиентите. Даваме за пример същата среща и нека заявим например, че феновете са направи прогноза за Серина за краен победител. Тя се контузва и отказва да излезе на корта, в повечето случаи това автоматично се смята за провалена прогноза и би разочаровала мнозина, но операторът връща залога под формата на бонус - тоест средствата са налични, за да направим други прогнози. В обратният случай, хората, които са заложили на Пиронкова, автоматично печелят своя залог, защото все пак тя е и официалният победител в срещата - тази част се изпълнява точно така.

Със сигурност мнозина са искали да гледат реалния мач, но никога не може да се гарантира формата на един атлет, както и неговата подготовка, следователно тези решения са възможно най-добри. Разбира се, към това не трябва да забравяме, че брандът има внимание и следи всички интереси на клиентите си, за да може да им даде още по-добри промоции, когато в календара се задават някои титанични сблъсъци. Трябва да знаем, че секцията с промоции е като жив организъм и там винаги има достатъчно добри предложения, които да позволят на всеки един запалянко да вземе най-доброто от предпочитана дисциплина.

В това отношение изобщо не е трудно да открием, че вниманието към спорта винаги е на висота, особено след като разполагаме с толкова активна конкуренция. Ето защо и експертите препоръчват на всички да обръщат повече внимание там, ако искат да вземат максималното от всяко едно по-специално дерби.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Предлагат ли букмейкърите тенис бонуси? Tennis.bg
Теми:  
тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook