Прекрасни новини: Ана Иванович и Бастиан Швайнщайгер очакват третото си дете!

от в 19:25 на 10.02.2023
Мирела Николова

Ана Иванович и Бастиан Швайнщайгер са една от най-известните двойки в света на спорта, а през днешния ден стана ясно, че двамата очакват своето трето дете. За това съобщи самата сръбкиня посредством снимка, публикувана в социалните мрежи, на която е заедно със своя съпруг и си личи наедрялото ѝ коремче. "Аз и Бастиан вече официално сме превъзхождани по брой", добави като текст бившата тенисистка.

Сръбкинята и бившият германски футболист се ожениха през 2016-а, като по-късно същата година Иванович обяви края на професионалната си тенис кариера. През 2018-а се роди техният първи син Лука, а година и половина по-късно на бял свят се появи и втората им рожба - Леон.

"Трудно ми е да повярвам, че изминаха цели пет години, откакто се отказах от тениса. По-голямата част от дните ми в момента са заети с грижи за двете ми малки момчета. Обичам да прекарвам време с тях. Изключително специално е да гледам как порастват, при това толкова бързо", споделя сръбкинята относно майчинството и живота си след тениса.

Припомняме, че Иванович е носителка на трофея от Ролан Гарос през 2008-а, когато победи Динара Сафина в двубоя за титлата. Тя може да се похвали и с още две достигания до финали на турнири от Големия шлем, а също така и с изкачване до лидерската позиция в световната ранглиста.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Прекрасни новини: Ана Иванович и Бастиан Швайнщайгер очакват третото си дете! Мирела Николова
Теми:  
wta | ана иванович | бастиан швайнщайгер | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook