Прекрасни новини: Трикратна шампионка от Шлема и бивша №1 е бременна!

от в 13:54 на 24.08.2022
Мирела Николова

Трикратната носителка на трофеи от Големия шлем и бивша водачка в ранглистата Анджелик Кербер сподели, че е бременна с първото си дете. Германката обяви радостната вест по-рано през днешния ден, като също така съобщи, че няма да се включи в тазгодишното издание на Откритото първенство на САЩ и ще се завърне на корта през следващата година или в началото на 2024-а. 

"Имах голямо желание да играя на US Open, но в крайна сметка реших, че двама срещу един няма да е честно състезание", започна шеговито бившата №1. "През следващите месеци ще си взема почивка от пътувания по турнири, но вярвам, че имам най-добрата причина, поради която мога да си позволя да го направя. Ще ми липсвате.

Ню Йорк винаги е бил повратно място за мен и кариерата ми и тази година също не е по-различно. Тук рестартирах кариерата си през 2011 година, тук спечелих титлата през 2016-а, след което оглавих световната ранглиста. Откритото първенство на САЩ винаги ще има специално място в сърцето ми и ми се искаше да кажа на корта довиждане на всички вас, преди да отсъствам от Тура за известно време.

Да бъда професионален спортист, означава всичко за мен, но съм благодарна, че поемам по нов път. В момента съм нервна и развълнувана едновременно. Благодаря на всички за подкрепата, тя e всичко за мен", завърши Кербер.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Прекрасни новини: Трикратна шампионка от Шлема и бивша №1 е бременна! Мирела Николова
Теми:  
us open | us open 2022 | wta | Анджелик Кербер | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook