Притеснителни сигнали от Радукану: Прекъсна тренировка на два пъти и се разплака

от в 13:23 на 27.08.2022
Мирела Николова

Ема Радукану сътвори истински фурор на миналогодишния US Open, когато само на 18 години завоюва титлата и се превърна в първата квалификантка, успяла да достигне до трофея. Впоследствие обаче резултатите ѝ се влошиха и мнозина специалисти са скептични относно шансовете ѝ да защити титлата си през този сезон.

През вчерашния ден тези притеснения се засилиха още повече предвид факта, че по време на една от тренировките си младата британка е почувствала дискомфорт в китката, поради което след малко повече от 30 минути на корта е прекъснала заниманието си, за да обърне внимание на засегнатата област. 

Нейният треньор Дмитрий Турсунов опита да утеши първата ракета на Великобритания, преди да напусне корта със сълзи на очи. След това тя се завърна и продължи подготовката си за откриващия си мач, но не след дълго трябваше отново да прекъсне тренировката си за 15 минути, за да разговоря с физиотерапевта си. Впоследствие тя успя да довърши двучасовата си тренировка без повече проблеми. 

Въпреки това Радукану отхвърли съмненията за контузия по време на пресконференцията си, разкривайки, че е имало някои проблеми, но те не я притесняват за предстоящия ѝ двубой с Ализе Корне, който ще бъде първи във вечерната сесия на корт "Луис Армстронг" във вторник.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Притеснителни сигнали от Радукану: Прекъсна тренировка на два пъти и се разплака Мирела Николова
Теми:  
us open | us open 2022 | wta | ема радукану | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook