Проблемите за Зверев не спират: Друго бивше гадже го обвини в домашно насилие

от в 08:03 на 29.10.2020
Калоян Соколов

Вчера Бренда Патеа обяви, че е бременна от Александър Зверев в 20-тата седмица, като освен това разкри, че няма никакви намерения да дава на Саша да вижда детето си. Оказва се обаче, че световният номер 7 не се е разделил особено приятелски и с още едно негово бивше гадже, а именно рускинята Олга Шарипова. Бившата тенисистка беше заедно със Зверев до края на миналата, когато Саша я замени именно с Патеа. Олга разбуни още повече духовете около Зверев, публикувайки пост в социалните мрежите, в който разказва как е станала жертва на физическа агресия точно в периода на връзката си с германеца, макар да не го назовава поименно, а ето и съдържанието на публикацията:

"Пиша това, защото не искам момичетата, които са изживели същото да се чувстват самотни и да намерят силата да продължат напред. Аз бях жертва на домашно насилие! Първият път това се случи в началото на връзката ни, когато той удари главата ми в стената с всичка сила. Впоследствие започна да ми крещи, тъй като просто опитах да се защитя. Как това изобщо е възможно? Защо не си тръгнах веднага и простих? Към момента не мога да дам отговори на тези въпроси, но искрено обичах и исках да бъда с този човек. Вярвах, че това е грешка, която ще поправим и ще остане в миналото.

През миналия август обаче ситуацията се повтори. Напуснах хотелската ни стая в Ню Йорк боса и пребита. Стоях на улицата и не знаех къде да отида и какво да направя. Тогава той се опита да ме удуши с възглавница, отново удари главата ми в стената и изви ръцете ми, така че наистина да изпитам страх за живота си. И друг път се е случвало да ми се посяга в дадена връзка, но този беше най-ужасяващ, защото в дадени моменти изобщо не можех да дишам, завърши Шарипова.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Проблемите за Зверев не спират: Друго бивше гадже го обвини в домашно насилие Калоян Соколов
Теми:  
александър зверев | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook