Програма и превю: Федерер и Иснър в битка за титлата в Маями

от в 22:52 на 30.03.2019
Георги Христов

Роджър Федерер и Джон Иснър предстои да си оспорват титлата в неделния финал на АТР Мастърс 1000 в Маями. Швейцарецът води с 5:2 в преките срещи между двамата, но при последната от тях Иснър излезе победител в Париж през 2015 година. Федерер обаче е печелил три от сблъсъците им в САЩ - два пъти на US Open и веднъж в Индиън Уелс.

От последната битка между двамата Иснър успя през миналото лято да запише рекордното за него осмо място в ранглистата и за първи път достигна полуфиналите на турнир от Големия шлем - Уимбълдън. Освен всичко именно в Маями надигра Александър Зверев и взе най-голямата си титла. Сега той продължава защитата на трофея си без загубен сет до момента.

"Той е от тези тенисисти, чийто сервис не можеш да разчетеш. Просто се надяваш звездите да ти дадат някакъв знак. Надяваш се да го поставиш в трудни ситуации и някакси да намериш вариант," коментира Федерер.

За Федерер предстои финал №50 в АТР Мастърс 1000 сериите. Дотук той е с 27 титли и 22 загубени финала. Иснър пък го очаква пети такъв - той е с един трофей и три загубени финала. "Честно казано вярвам, че мога да спечеля всеки един турнир, тъй като знам колко опасен мога да бъда и как добре сервирам. Не съм изненадан да бъда отново тук," каза действащият шампион.

Финалната битка във Флорида започва от 20,00 часа. ГЛЕДАЙТЕ ОНЛАЙН ДВУБОЯ ТУК!

Най-много АТР Мастърс 1000 титли от 2009 година насам:
1. Новак Джокович - 28
2. Рафаел Надал - 21
3. Роджър Федерер - 13
4. Анди Мъри - 12
5. Александър Зверев - 3
- Николай Давиденко
- Иван Любичич
- Анди Родик
- Робин Сьодерлинг


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма и превю: Федерер и Иснър в битка за титлата в Маями Георги Христов
Теми:  
джон иснър | маями | роджър федерер | тенис | тенис бг | тенис на живо | тенис новини | тенис турнир в маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook