Програма: Лазаров в преследване на място в основната схема на АТР 500 турнира в Дубай

от в 20:54 на 25.02.2023
Мирела Николова

Четвъртата ни ракета при мъжете Александър Лазаров получи "уайлд кард" за престижната надпревара от категория АТР 500 в Дубай и през днешния ден успя да я оползотвори по възможно най-добрия начин, постигайки успех в последователни части над световния №97 и трети поставен в схемата Жижен Жанг. Това бе дебют за българина в квалификациите на турнир от толкова висок ранг, а в неделния ден нашият сънародник ще опита да направи още една крачка напред и да се класира за основната схема на състезанието.

За тази цел обаче роденият в София тенисист ще трябва да се справи със съпротивата на поставения под номер седем Франческо Пасаро, в чиято биография можем да открием участие в последното издание на Next Gen ATP Finals. 22-годишният тенисист е един от мнозината талантливи италиански играчи и в момента се намира на 109-а позиция в света.

Предстоящият сблъсък между двамата състезатели ще бъде първи в историята на тяхното съперничество и се очаква да стартира не преди 09:00 часа българско време в неделя, тъй като ще открие програмата на корт №3. Вие пък отново ще можете да наблюдавате мача пряко на обичайните линкове в Tennis.bg.

Корт №3 (начало 09:00 часа):

1. Александър Лазаров - Франческо Пасаро

2. Александър Шевченко - Павел Котов

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма: Лазаров в преследване на място в основната схема на АТР 500 турнира в Дубай Мирела Николова
Теми:  
atp | александър лазаров | бгтенис | дубай | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook