Програма за 1/2-финалите: Джокович в опит да подобри рекорд на Агаси; Циципас - Хачанов

от в 09:05 на 26.01.2023
Калоян Соколов

През утрешния ден ни очаква да разберем кои ще са двамата финалисти на Аустрелиън Оупън при мъжете, а този въпрос до голяма степен изглежда въпрос с предизвестен отговор, наблюдавайки представянето на Новак Джокович и Стефанос Циципас в Мелбърн. Вчера сърбинът записа своята 26-та поредна победа, с което изравни рекорда на Андре Агаси по този показател и утре ще може да надмине серията на легендарния американец, който през 2004-та година бива спрян на полуфиналите от Марат Сафин и не съумява да завоюва четвъртата си поредна титла от Откритото първенство на Австралия.

Единствено Томи Пол пък разделя бившия номер едно от това историческо постижение, но непоставеният тенисист по никакъв начин не трябва да бъде подценяван, защото записа някои страхотни победи в хода на турнира и на практика няма никакви видими слабости в своята игра. Пол надигра актуалния номер едно Карлос Алкарас по време на миналогодишната надпревара от сериите "Мастърс" в Монреал и определено знае как да се противопоставя на най-големите играчи.

Циципас пък ще има задачата да премери сили с олимпийския сребърен медалист Карен Хачанов, от когото никога не е губил в досегашните им пет срещи. Стефанос продължава да е без допуснато поражение от началото на сезона, а гръцката общност в Мелбърн ще бъде плътно зад гърба му и наглед третият поставен е явен фаворит да се класира за дебютния си финал в Австралия.

Ето и пълната програма за мъжките полуфинали на Аустрелиън Оупън:

1. Стефанос Циципас - Карен Хачанов (не преди 05:30 часа българско време в петък)

2. Новак Джокович - Томи Пол (не преди 10:30 часа българско време в петък)

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за 1/2-финалите: Джокович в опит да подобри рекорд на Агаси; Циципас - Хачанов Калоян Соколов
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън 2023 | карен хачанов | новак джокович | програма | стефанос циципас | томи пол

Коментари





Следвайте ни в Facebook