Програма за четвъртък: Григор Димитров отново в игра срещу световния №19 в Барселона

от в 19:45 на 19.04.2023
Мирела Николова

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров откри с безапелационна победа участието си в тазгодишното издание на надпреварата от категория АТР 500 в Барселона, надделявайки след само 62 минути над световния №120 Емилио Гомес. По този начин родният ни представител си осигури място в осминафиналната фаза на турнира, където обаче му предстои далеч по-трудно предизвикателство в лицето на световния №19 Алекс Де Минор.

Това ще бъде втора среща през сезона за българина и австралиеца, които се изправиха един срещу друг в средата на февруари в двубой от четвъртфиналите на надпреварата в Ротердам. Тогава най-добрият ни тенисист надделя след спасен мачбол и драматичен тайбрек в третия сет, като така изравни общия баланс в преките срещи помежду им на 2:2.

Предстоящият сблъсък между Димитров и Де Минор ще открие програмата на втория по големина корт в каталунския град - "Андрес Химено", което означава, че началото му ще бъде поставено не преди 12:00 часа българско време, като вие отново ще имате възможност да го наблюдавате пряко на традиционните линкове в Tennis.bg.

Корт "Андрес Химено" (начало 12:00 часа):

1. Григор Димитров - Алекс Де Минор

2. Алехандро Давидович Фокина - Емил Руусувуори

3. Камерън Нори - Лоренцо Музети/Джейсън Кублер

4. Даниел Еванс/Матео Арналди - Карен Хачанов

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за четвъртък: Григор Димитров отново в игра срещу световния №19 в Барселона Мирела Николова
Теми:  
atp | барселона | бгтенис | григор димитров | програма„

Коментари





Следвайте ни в Facebook