Програма за неделя: Ето кога ще стартират тазседмичните финали във Виена и Базел

от в 10:36 на 30.10.2022
Мирела Николова

През настоящата седмица се провеждат последните за сезона надпревари от категория АТР 500 във Виена и Базел. Както всяка година, така и тази двата турнира не разочароваха феновете и ни предложиха множество зрелищни битки с участието на голяма част от представителите на елита на световния мъжки тенис, а днес е време и за последните два мача, които ще определят новите шампиони.

Първо ще можем да наблюдаваме финалния сблъсък във Виена, където един срещу друг ще се изправят топ поставеният Даниил Медведев, който през вчерашния ден отстрани най-добрия ни тенисист Григор Димитров, и Денис Шаповалов, за когото това ще бъде дебют във финал от подобна категория. В последните три от досегашните им пет срещи победител е излизал руснакът, а днес предстои да разберем дали той ще може да удължи победната серия срещу канадския си противник, като двубоят помежду им ще започне в точно 15:00 часа българско време.

В сблъсъка за титлата в Базел пък сили ще премерят двама от най-ярките представители на следващото поколение, които в момента се намират в изумителна форма. Холгер Руне ще играе на третия си пореден финал и ще търси втора последователна титла, докато днешният му опонент Феликс Оже-Алиасим излиза в опит да постигне 13-и пореден успех и да завоюва трети трофей в рамките на три седмици след триумфите му във Флоренция и Антверпен. До този момент двамата младоци не са се изправяли един срещу друг в официален двубой, а началото на предстоящия им мач ще бъде поставено в точно 16:00 часа българско време.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за неделя: Ето кога ще стартират тазседмичните финали във Виена и Базел Мирела Николова
Теми:  
atp | базел | виена | даниил медведев | денис шаповалов | програма | феликс оже-алиасим | холгер руне

Коментари





Следвайте ни в Facebook