Програма за събота: Джокович - Циципас и Руне - Алиасим определят двамата финалисти

от в 00:25 на 05.11.2022
Мирела Николова

Надпреварата от сериите "Мастърс 1000" в Париж за поредна година ни предлага множество интригуващи сблъсъци между най-добрите тенисисти в света и днес е време да бъдат определени и двамата състезатели, които ще спорят за трофея в тазгодишното издание на турнира в зала "Берси". 

Първи на корта ще излязат двама от най-ярките представители на младото поколение в лицето на Холгер Руне и Феликс Оже-Алиасим. Двамата се изправиха един срещу друг преди по-малко от седмица в двубоя за титлата на АТР 500 турнира в Базел, където канадецът надделя в последователни сетове, но днес 19-годишният датчанин ще има възможност да вземе реванш и да спре серията от 16 поредни победи на днешния си противник.

След края на тяхната среща пък кортът ще стане арена на сблъсък от тежка категория между шесткратния шампион Новак Джокович и Стефанос Циципас, който допреди 2022-ра година не бе преминавал отвъд четвъртфиналите. Двамата балканци също се срещнаха наскоро, тъй като си оспорваха трофея на турнира от категория АТР 500 в Астана, но тогава сърбинът бе непреклонен и наложи волята си над световния №5 без никакви затруднения, а дали гъркът си е взел поука от въпросното поражение, предстои да разберем. 

Програма за събота в Париж:

Централен корт (начало не преди 15:00 часа):

1. Холгер Руне - Феликс Оже-Алиасим

2. Новак Джокович - Стефанос Циципас (не преди 17:30 часа)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за събота: Джокович - Циципас и Руне - Алиасим определят двамата финалисти Мирела Николова
Теми:  
atp | новак джокович | париж мастърс | програма | стефанос циципас | феликс оже-алиасим | холгер руне

Коментари





Следвайте ни в Facebook