Програмата за четвъртък в ИУ: Григор и Хуркач в битка с вторите поставени в схемата

от в 04:35 на 09.03.2023
Калоян Соколов

Преди няколко часа Григор Димитров разбра, че ще премери сили с Джейсън Кублер във втория кръг на Мастърса в Индиън Уелс, като срещата ще се състои този петък, но на нас няма да ни се налага да чакаме толкова дълго, за да видим най-добрия български тенисист в действие, защото той ще излезе на корта още през утрешния ден. Нашият сънародник ще обедини сили с Хуберт Хуркач в среща от откриващия кръг на надпреварата по двойки, където техни съперници ще бъдат поставените под номер две - Джо Солсбъри и Раджийв Рам.

Британско-американският тандем е трикратен носител на титли от Шлема и през миналата година всеки един измежду Рам и Солсбъри имаше период, в който заемаше челната позиция в ранглистата при тандемите. Въпреки, че наглед Димитров и Хуркач са сериозни аутсайдери, то те имат заедно успех над една от най-добрите двойки в света, надигравайки Остин Крайчек и Иван Додих на Мастърса в Монте Карло, а Григор е побеждавал и самия Солсбъри в карето, партнирайки си с Александър Лазаров в решителен мач от ATP Cup между България и Великобритания.

Сблъсъкът между вторите в схемата и българо-полската двойка е поставен под номер три в програмата на корт Stadium 6 и вероятно ще започне след 00:00 часа българско време, а ето и пълната програма за деня на въпросното съоръжение:

корт Stadium 6 (започват не преди 21:00 часа)

1. Юго Нис / Ян Жиелински - Камерън Нори / Лукас Миедлер

2. Уесли Кулхоф / Нийл Скупски - Марсело Мело / Александър Зверев

3. Григор Димитров / Хуберт Хуркач - Раджийв Рам / Джо Солсбъри

 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програмата за четвъртък в ИУ: Григор и Хуркач в битка с вторите поставени в схемата Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | джо солсбъри | програма | раджийв рам | хуберт хуркач

Коментари





Следвайте ни в Facebook