Промяна в програмата: Първият мач на Григор Димитров в Монреал бе отложен

от в 01:24 на 09.08.2022
Мирела Николова

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров продължава турнето си в Северна Америка преди най-важната спирка - Откритото първенство на САЩ. През настоящата седмица българинът ще вземе участие в Мастърс надпреварата в Монреал, като освен на сингъл, ще се изявява и в турнира по двойки рамо до рамо със световния №8 Андрей Рубльов. 

Българо-руският тандем трябваше да открие участието си в понеделник, тъй като двубоят им бе втори в програмата на корт №9 и се очакваше да стартира около 20:30 часа българско време. Обилните валежи над канадския град обаче сериозно объркаха плановете на организаторите, защото забавиха началото на първите двубои с над 5 часа и ги принудиха да направят промени в програмата.

Една от тях засяга срещата с българско участие, след като двубоят на Димитров и Рубльов срещу Матю Ебдън и Макс Пърсел бе премахнат от графика за първия състезателен ден и отложен за вторник. На негово място организаторите добавиха два мача поединично, които бяха преместени от втория по големина корт.

Това по всяка вероятност означава, че във вторник родният ни представител ще трябва да излезе два пъти на корта в Монреал, тъй като в същия ден бе планирано и да открие кампанията си в сингъл надпреварата срещу местния представител, участващ с "уайлдкард" - Алексис Галарно.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Промяна в програмата: Първият мач на Григор Димитров в Монреал бе отложен Мирела Николова
Теми:  
atp | андрей рубльов | бгтенис | григор димитров | Двойки | монреал | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook