Пропускът на сезона: Нелепият начин, по който Иснър допусна да бъде пробит (видео)

от в 07:09 на 17.07.2022
Калоян Соколов

Да пробиеш Джон Иснър вероятно е една от най-трудните задача в професионалния мъжки тенис и неслучайно наскоро представителят на САЩ съумя да надмине рекорда на Иво Карлович от 13728 аса, ставайки рекорьор за всички времена по този показател. Вчера обаче сервисът на световния номер 22 изобщо не беше познатото оръжие в полуфиналния му сблъсък срещу Максим Креси на полуфиналите в Нюпорт.

Всъщност Креси реализира 22 директни точки от сервис, докато тези на Иснър бяха едва 13 и това помогна на по-нискоранкирания играч, който реализира цели три брейка в хода на мача. Последният от тези пробиви обаче дойде при много комични обстоятелства и коства победата на третия поставен.

208-сантиметровият играч сервираше, за да направи резултата 4:4 в решителната част, само че беше изправен пред брейкбол и последва необяснима ситуация. Бившият член на топ 10 пласира почти неспасяемо първо подаването, след което наглед имаше протоколен смач по отскочила топка в близост до мрежата, но състезателят подцени ситуацията и не можа да се нагласи навреме за удара, което до голяма степен предреши изхода на срещата.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пропускът на сезона: Нелепият начин, по който Иснър допусна да бъде пробит (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | видео | джон иснър | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook