Пълен разгром за Мъри: Спечели едва един гейм и напусна турнира в Доха във втори кръг!

от в 18:13 на 16.02.2022
Мирела Николова

Анди Мъри откри годината с участие на финала в Сидни, но от този момент нататък така и не успява да покаже най-доброто, на което е способен. Днес той трябваше да преглътне ново тежко поражение, след като бе тотално надигран от световния №16 Роберто Баутиста Агут, който не трепна нито за миг и отпусна едва един гейм на двукратния шампион от Шлема, елиминирайки го след 6:0 6:1 за малко повече от час престой на корта. В спор за място на полуфиналите испанецът ще се изправи срещу победителя от двубоя между Даниел Еванс и Алехандро Давидович Фокина.

Още от дебютните минути на срещата британецът не бе на обичайното си ниво и непредизвиканите пропуски от ракетата му изобилстваха. От своя страна, Баутиста Агут бе непоколебим в изявите си и диктуваше изцяло развоя на събитията, което доведе до реализирането на три пробива в негова полза и напълно безпроблемен успех в откриващия сет.

В началото на втората част Мъри сложи край на серията от 7 поредни спечелени гейма от съперника, но това бе всичко, което успя да стори британският представител в този мач, тъй като до края на двубоя той така и не намери ритъма си на игра. Това бе добре дошло за ибериеца, който продължи да властва на корта и не след дълго осъществи два брейка, за да си узакони крайната победа.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пълен разгром за Мъри: Спечели едва един гейм и напусна турнира в Доха във втори кръг! Мирела Николова
Теми:  
atp | анди мъри | доха | Обзори | роберто баутиста агут

Коментари





Следвайте ни в Facebook