Първа победа под ново име: Приветствайте Дария Савил

от в 23:19 на 02.01.2022
Калоян Соколов

Традиционно последните месеци от календарната година са любимите такива на тенис състезателите, които са решили да минат под венчилото, тъй като тогава турнирите вече са приключили и те могат спокойно да се насладят на празненство от подобен тип.

Точно такъв беше случаят с Дария Гаврилова, която в началото на декември сключи свещен сюъз с дългогодишния си приятел Люк Савил. Младоженецът също е тенисист със сериозна визитка, като е бивш финалист от Откритото първенство на Австралия, а любопитна подробност е, че и двамата влюбени са бивши водачи в световната ранглистата при подрастващите, но така и не оправдават очакванията на професионално ниво.

Новата година обаче започна по прекрасен начин за новото семейство, след като Люк изигра решителна роля за триумфа на неговата страна в ATP Cup над Италия, докато Дария преодоля съпротивата на американката Кейти Макнали и така се класира за втория кръг на пресявките в Аделаида. Впоследствие самата тя сподели радостта си от победата в социалните мрежи, където отбеляза как това е първи спечелен мач за нея, откакто вече е госпожа Савил.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Daria Saville (@daria_sav)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Първа победа под ново име: Приветствайте Дария Савил Калоян Соколов
Теми:  
wta | дария гаврилова | любопитно | люк савил

Коментари





Следвайте ни в Facebook