Първата победа в кариерата на госпожа Монфис е факт!

от в 13:02 на 25.07.2021
Диана Андреева

Елина Свитолина сключи брак със своя любим Гаел Монфис преди по-малко от една седмица, но меденият месец на двойката е планиран за по-късен етап от годината, тъй като в момента се провеждат Олимпийските игри в Токио и както самата Свитолина сподели - сега е време за тенис. След запомнящия се ден световната номер шест се завърна на корта по много убедителен начин и заслужено се поздрави с успех над Лаура Зигемунд - 6:3 5:7 6:4. 

Макар и мачът да бе изпълнен с обрати и напрегнати моменти, Свитолина със сигурност бе по-постоянна в представянето си. Елина не показваше нито капка колебание, но на моменти прибързваше с отигрванията си и това водеше до непредизвикани грешки. Срещата между двете състезателки продължи повече от три часа, а това направи победата за украинката още по-приятна, вдъхнайки й увереност за предстоящите двубои в надпреварата. 

Следващата опонентка на Свитолина е световната номер 51 Айла Томлянович. Двете имат общо три срещи помежду си до момента, като австралийката нито веднъж не е достигала до крайния успех. Двете тенисистки ще спорят за място на 1/8-финалите в Токио, а мачът ще се състои утре сутрин, но началният час все още не е известен. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Първата победа в кариерата на госпожа Монфис е факт! Диана Андреева
Теми:  
елина свитолина | олимпийски игри

Коментари





Следвайте ни в Facebook