Радукану: Изцяло отдадена съм на тениса, но медиите създават измамно впечатление

от в 14:18 на 26.03.2022
Диана Андреева

Ема Радукану се радва на огромна популярност, след като се превърна в първата тенисистка, спечелила титла от Големия шлем, тръгвайки от квалификациите. Това донесе на британката сериозна известност и тя само за няколко седмици си спечели звезден статут в тенис обществеността и се сдоби с един куп рекламни договори. 

Тийнейджърката обаче рано е трябвало да се сблъсъка и с негативите, които търпят публичните личности, както самата тя сподели в скорошно интервю. Пред The Telegraph Радукану отвърна на критиците, които през последните седмици я порицаха, че фокусът й не е на тенис корта, ами в бизнес сделките със следното изказване: 

"Новините за мен в Интернет пространството са подвеждащи. Медиите отразяват единствено сделките, които сключвам с известни компании, а това създава илюзия, че пренебрегвам тренировките за сметка на бизнеса. Всъщност аз прекарвам близо шест часа ежедневно на тенис корта, както и още шест във фитнеса. 

През последните месеци се научих да не се влияя от коментарите в социалните мрежи по мой адрес. Не се стремя да се доказвам на никого, защото аз самата знам, че работя достатъчно усърдно. Животът ми е съсредоточен единствено върху спорта, рядко излизам навън с приятели, защото тенисът е приоритет за мен в момента, но нека тези, които не ме познават лично, си мислят обратното.

Източник: Tennis World USA


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Радукану: Изцяло отдадена съм на тениса, но медиите създават измамно впечатление Диана Андреева
Теми:  
wta | ема радукану | интервюта

Коментари





Следвайте ни в Facebook