Радукану: Все още не съм виждала трофея от US Open, той не е у дома

от в 12:50 на 29.10.2021
Диана Андреева

Ема Радукану се превърна в първата в историята на US Open квалификантка, която печели трофея от Откритото първенство на САЩ. Британската тинейджърка обаче все още не е виждала трофея си от Ню Йорк, тъй като е взела решение да го подари на асоциация, помогнала й мното през годините. Ето и каква точно е историята, разказана именно от самата Радукану:

"Трофеят от US Open не е в дома ми. Реших да го подаря на Lawn Tennis Association, защото те направиха наистина много за мен. Помагат ми още от ранна възраст и изиграха изключително важна роля в моето развитие. Затова реших да им даря трофея като знак на благодарност.

Изпратихме трофея в Националния тенис център малко след US Open. Все още не съм ходила да го видя и наистина нямам търпение. Не знам дали още е при тях, но това е адресът, на който очаквам, че се намира купата ми. Просто исках да направя хубав подарък в прекрасен момент. Исках да покажа на LTA, че оценявам всичко, което са направили за мен и се радвам, че имах възможността да го направя по този специален начин.

Имам нужда от това да играя възможно най-голям брой мачове всяка седмица и да се опитвам да поддържам добро ниво във физически аспект. Това е нещо, върху което ще се съсредоточа в подготовката за следващия сезон. Колкото по-често играя, толкова по-лесно ще ми бъде в това отношение." - завърши Радукану.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Радукану: Все още не съм виждала трофея от US Open, той не е у дома Диана Андреева
Теми:  
us open | ема радукану | открито първенство на сащ

Коментари





Следвайте ни в Facebook