Рафа Надал се подложи на лечение на лявото си стъпало в Барселона

от в 13:07 на 11.09.2021
Тея Кръстева

Световният номер 5 Рафаел Надал прекрати преждевременно своя сезон 2021, след като получи контузия в областта на лявото ходило по време на сблъсъка си от втори кръг на Washington Open срещу южноафриканеца Лойд Харис през август месец. Цялата година на испанеца бе съпроводена от травми, след като в началото на годината Матадора получи контузия на гърба по време на Australian Open, а след болките в стъпалото Надал бе принуден да пропусне Wimbledon, Олимпийските игри, US Open и целия остатък от сезона.

След неприятно стеклите се обстоятелства Матадора сподели, че ще направи всичко възможно да се възстанови напълно за предстоящата 2022-а в опит да удължи колкото се може повече своята кариера и да се бие за най-големите титли в Тура. А ето какво точно разкри Рафа Надал през днешния ден в своя официален Инстаграм профил:

"Здравейте на всички! Не съм си говорил с вас от доста време тук, в социалните мрежи. Бях в Барселона заедно с моя отбор и лекарския си екип, за да се подложа на лечение на лявото си стъпало. Ще си почина следващите дни, а през идните седмици ще остана извън корта."

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Rafa Nadal (@rafaelnadal)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рафа Надал се подложи на лечение на лявото си стъпало в Барселона Тея Кръстева
Теми:  
любопитно | рафаел надал | спортни травми

Коментари





Следвайте ни в Facebook