Рафаел Надал с първи думи след раждането на сина си

от в 19:28 на 14.10.2022
Мирела Николова

Рафаел Надал и съпругата му Мария Франсиска Перейо станаха родители за първи път на 8 октомври, когато техният син Рафаел Надал Перейо се появи на бял свят. Радостната новина бе съобщена от испанските медии, като в продължение на няколко дни липсваше потвърждение на информацията от двамата родители, както и от техните близки. Въпреки това през вчерашния ден рекордьорът по титли от Големия шлем реши да наруши мълчанието и публикува в официалния си профил в Twitter кратко съобщение в уверение на това, че семейството му е спокойно и щастливо.

"Здравейте на всички. След няколко дни и изобилие от съобщения, изпълнени с обич, искам да изразя благодарностите си към всеки един от вас! Ние сме изключително щастливи и всички сме много добре! Голяма прегръдка за всички!", написа испанският тенисист.

Само три дни след като стана баща, Матадора се върна към тренировките на кортовете в академията си в Майорка, като според предварителния му график следващият турнир, на който трябва да го видим в игра, е Мастърс надпреварата в Париж. Тя ще предшества участието му във Финалния Мастърс на 8-те най-добри тенисисти за изминалата година в Торино, където Рафа никога досега не е триумфирал.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рафаел Надал с първи думи след раждането на сина си Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | мария франсиска | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook