Надал със специален жест към сина на един от най-успешните футболисти! (видео)

от в 14:05 на 24.04.2021
Мирела Николова

Рафаел Надал е сред най-великите играчи в историята на тениса, но неговият живот е тясно свързан и с футбола, тъй като неговият чичо - Мигел Анхел Надал, в миналото е бил част от ФК "Барселона", а самият Рафа като малък дори е обмислял кариера като футболист. 

Съвсем наскоро Матадора отдели време, за да направи страхотен жест към един от най-малките си фенове - сина на Неймар. Бившият нападател на Барселона публикува очарователно стори в своя официален профил в Инстаграм с участието на сина си Дави Лука, който е получил персонализирано видео съобщение от любимия си тенисист.

„Дави Лука, как си?“, започна Рафа, а детето веднага изпадна в шок. „Чух, че наскоро сте дошли да гледате един от мачовете ми. Съжалявам, че не успях да ви поздравя, но поради цялата ситуация с коронавируса беше невъзможно. Дано, когато всичко свърши, някой ден да да се срещнем на живо. Изпращам ти голяма целувка."

Синът на звездата от ПСЖ е имал възможност да се докосне до мегазвезди като Лионел Меси и Жерар Пике, но именно видео посланието на Надал го остави без думи.

"Шегуваш се. Мамо, лъжеш ме!" - възкликна той, преди буквално да подскочи от радост. „Мамо, толкова съм щастлив! Той ми говори... Рафаел Надал!”


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Надал със специален жест към сина на един от най-успешните футболисти! (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | неймар | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook