Ранглиста: Григор Димитров запазва позицията си на границата на топ 30

от в 06:07 на 15.11.2021
Диана Андреева

Григор Димитров сложи край на сезон 2021 с отпадането си на осминафиналите в Париж. Българинът напусна Rolex Paris Masters след като беше надигран от притежателя на златен медал от Олимпийските игри в Токио Александър Зверев, а това се оказа и последната му изява за сезона, който ще остане в историята на шампиона от Nitto ATP Finals 2017 като един неочибаен, но все пак успешен. 

Димитров бе сред първите 15 в по-ранен период от годината, но щом класацията на ATP бе размразена, българинът не успя да защити част от точките, спечелени през 2019-а година и това му коства скъпо. В момента той заема 28-ото място в подреждането и до края на годината ще запази именно тази позиция, тъй като няма как някой да го измести в идващите седмици. 

В момента Григор се е отдал на заслужена почивка. Димитров е активен в социалните мрежи и споделя със своите почитатели снимки от любопитни забележителности, които посещава, а по-рано през месец ноември той се обърна към феновете си с кратко изявление, в което обобщи случилото му се през 2021-а и сподели също така, че с нетърпение очаква началото на следващия сезон. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ранглиста: Григор Димитров запазва позицията си на границата на топ 30 Диана Андреева
Теми:  
atp | атп ранглиста | григор | григор димитров | димитров | тенис ранглиста

Коментари





Следвайте ни в Facebook