Раонич запази шансовете си за класиране на финалите на ATP след нова победа

от в 18:46 на 04.11.2020
Димитър Беловски

Милош Раонич се класира за следващия кръг на Мастърс турнира в Париж. Канадецът успя да надделее над французина Пиер Юг Ербер след 6:4, 6:4. По този начин Раонич запазва шансове за класиране на финалите на ATP. За да се случи обаче Раонич трябва да спечели титлата в зала „Берси“, а Шварцман да загуби преди полуфиналната фаза.

През целия мач поставеният под №10 в основната схема диктуваше събитията на корта и спечели сравнително лесно двубоя за 1 час и 31 минути.

Раонич проби при 3:2 в първия сет, за да спечели частта след 6:4 гейма. Същото нещо се случи и във втория сет – канадецът реализира брейк отново в петия гейм и нямаше проблеми да затвори мача в своя полза.

Така Милош Раонич ще срещне Маркос Жирон на осминафиналите. Идващият от квалификациите Жирон поднесе една от големите изненади на турнира, отстранявайки Матео Беретини след 7:6(3), 6:7(0), 7:5.

Поставеният под №16 в основната схема също записа успех днес. Това е Алекс де Минор, а той победи изненадата от турнира във Виена – Лоренцо Сонего с 6:3, 7:5.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Раонич запази шансовете си за класиране на финалите на ATP след нова победа Димитър Беловски
Теми:  
алекс де минор | милош раонич | париж | Париж - Берси

Коментари





Следвайте ни в Facebook