Разгневеният Фучович за Фонини: Той може да прави каквото си иска на корта

от в 15:20 на 01.11.2021
Калоян Соколов

Мартон Фучович преодоля първия кръг на Мастърса в Париж, след като изтръгна изключително драматична победа над Фабио Фонини. Срещата между двамата продължи близо три часа и беше решена в тайбрека на последния сет, в който унгарецът реализира ас на мачбола си. Началото на срещата обаче далеч не предвещаваше подобно количество драма, защото бившият финалист в София поведе набързо с 5:0 гейма, а италианецът прибегна до услугите на физиотерапевта, тъй като изпитваше остра болка в областта коремните мускули.

Изведнъж гримасите изчезнаха от лицето на Фонини и играта започна да става все по-изравнена, докато в същото време световният номер 40 напълно загуби контрол над емоциите си и се нахвърли върху главния съдия със следните думи по време на почивката мжду втората и третата част:

"Защо на Фонини му беше позволено да напусне корта, за да вземе хапче? Медицинското прекъсване трябва да протича пред всички ни по правилник. Правилата за него не съществуват. Той може да прави каквото си поиска на корта" - завърши четвъртфиналистът от Уимбълдън своята тирада.

Все пак до пълен обрат не се стигна и така унгарецът ще има възможност да се изправи срещу Новак Джокович във втория кръг на надпреварата във френската столица.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Разгневеният Фучович за Фонини: Той може да прави каквото си иска на корта Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | мартон фучович | новак джокович | париж мастърс | фабио фонини

Коментари





Следвайте ни в Facebook